Pembacaan puisi aku ingin - Nenek kawan baik aku - 1

Category

Nenek kawan baik aku - 1 - Pembacaan puisi aku ingin

Nenek kawan baik aku - 1 1

Ramai kawan aku setuju yang zamarul hisyam ni tak masuk dalam kategori kacak tapi ada something pada wajah dia yang menarik macam sweet gituhehuehehue.

Nenek kawan baik aku - 1 2

Span classnews_dt11102011spannbsp018332anggota keluarga merupakan orang yang paling penting dalam hidup kitasesebuah keluarga biasanya terdiri daripada bapaibu dan anakanakkeluarga ini dinamakan keluarga asasselain keluarga asasterdapat juga anggota keluarga kembangan yang terdiri daripada datuknenekbapa saudarasepuudan anggota keluarga.

Nenek kawan baik aku - 1 3

Span classnews_dt15032012spannbsp018332so hari sabtu 1032012 dalam kul 145 petang aku dan kawan aku bertolak ke kuala linggi dari nilai ikut hinghway plus dan exit tol port dickson.

Nenek kawan baik aku - 1 4

Kisah ini telah pun berlaku pada tahun 3 tahun lepas semasa aku baru lepas menamatkan spm waktu itu ayah menyuruh aku balik ke kampong untuk menjaga rumah atuk dan nenek memandang keduadua mereka telah dibawa oleh pak long untuk menjalani rawatan panjang.

Nenek kawan baik aku - 1 5

Ibrahim dalam pandangan agama ibrahim dalam islam mempunyai arti yang sangat penting dan bahkan juga bagi agamaagama samawi lainnya seperti yahudi dan kristen.

Nenek kawan baik aku - 1 6

Nie adalah keadaan asal masa aku beli rumah dulutiada sebarang tanaman hanya sebatang pokok kunyitbersangka baikmungkin tuan rumah dulu terlalu sibuk.

Nenek kawan baik aku - 1 7

aku airina julia umur aku baru 28 tahun sekarang ni aku tengah cari calon suami untuk siapa lagi kalau bukan untuk aku kalau aku tak cari calon suami.

Nenek kawan baik aku - 1 8

aku nak share belanjawan yg telah aku belanjakan untuk majlis pertunangan hari tuwalaupun rasa macam dah kedekut and cheapskate habis dah rm1k gak la aku habis sedikit demi sedikithehe.

Nenek kawan baik aku - 1 9

Dari khamis 28 feb sampai 10 mac aku tersadai kat rumah tak masuk ofis menjaga tuan besar ni mak balik tganu jadi aku work from home macam biasalah kan sesekali dapat peluang control dapur 100 memang merana lah anak aku.

Nenek kawan baik aku - 1 10