Ekonomisk politik socialdemokraterna - Malay atas bendera parti politik - 2

Malay atas bendera parti politik - 2 - Ekonomisk politik socialdemokraterna

Malay atas bendera parti politik - 2 1

Timbalan ketua yakub khan 5 dari kanan di persidangan umno putatan kota kinabalu umno sabah tiada niat membentuk sebarang pakatan dengan partiparti lain selain komponen barisan nasional pada masa ini walaupun pakatan umnopas di semenanjung membuahkan hasil.

Malay atas bendera parti politik - 2 2

Pakatan rakyat jawi ڤاكتان رعيه bahasa inggeris peoples pact merupakan satu perikatan longgar parti politik malaysia perikatan ini terdiri daripada parti keadilan rakyatparti tindakan demokratikparti islam semalaysia pkrdappas yang merupakan pihak pembangkang dalam parlimen malaysia yang mula diumumkan pada 1 april 2008.

Malay atas bendera parti politik - 2 3

Span classnews_dt10052010spannbsp018332sungai petani dia merenung saya dengan penuh ghairah sebelum tibatiba menyelak kainnya dan merangkak ke atas tubuh saya kata seorang pemandu lori berusia 40an yang mendakwa.

Malay atas bendera parti politik - 2 4

Majlis agama tak yah pening kpla kalu ada yang tak der tauliah cuba wat kuliah kat mejid perkasa ada dtg bantu tukang baling selipar siap di bekalkan dengan tangkal kat leher.

Malay atas bendera parti politik - 2 5

Span classnews_dt27112014spannbsp018332ingat hiddenhand tak pernah leka walau sesaat pun untuk menghapuskan islam perhatikan apa yang berlaku sejak kebelakangan ini terjahan demi terjahan dilakukan melalui pelbagai pihak yang telah mereka dikuasai.

Malay atas bendera parti politik - 2 6

Meluaskan pengaruh melalui proksi atau melantik pemimpin boneka di negara yang ingin dikuasai.

Malay atas bendera parti politik - 2 7

Span classnews_dt12102011spannbsp018332renungi katakata nik aziz selaku menteri besar kelantan ambil wudhuk tidak perlu banyak tetapi biar sempurna ini kerana basuhan dengan air itu hanyalah simbolik.

Malay atas bendera parti politik - 2 8

Lirik lagu madu dan racun cukup sinonim untuk ditujukan khas pada beliau harap adalah si pintar permata seni akan mendendangkan lagu ini untuknyaterlalu banyak sejarah hitam yag menghantui rosmah mansor dan tidak juga kita lupa cerita puaka dan bomoh yang tidak berkesudahan.

Malay atas bendera parti politik - 2 9

Kami bukanlah pendukung manamana parti politik kami hanya memperjuangkan keadilan dan kebenaran bagi kami bn dan ph adalah sama bahkan ph adalah jauh lebih teruk.

Malay atas bendera parti politik - 2 10